• head_banner

Babagan Kita

Babagan Kita

HUATAO GROUP LTD ditemokake ing taun 2008 dening pamilik Floyd, Minangka kabutuhan upgrade pangembangan kanggo perusahaan Grup, Bos nglumpukake kabeh pabrik lan nggawe HUATAO GROUP. Perusahaan klompok nyedhiyakake macem-macem produk lan nggawe layanan profesional ing saindenging jagad sing ana gandhengane karo Kertas lan Pulp Mills, industri Kemasan Kardus, Filtrasi lan pamisahan, Konstruksi lan proyek liyane, desain lanskap, Silk Screen Printng dll.

Produk utama kalebu:

● Piranti Pulper: (Hydrapulper, Ragger, Fiber Separator, Grappel, Chain Conveyor, Double Disc Refiner)
● Screening lan Cleaner: (Keranjang Layar Tekanan, Layar Tekanan, Keranjang Layar, Cleaner, Float Purger)
● Peralatan sing luwih kenthel lan Mesin Cuci: (Penebalan silinder, Mesin cuci kecepatan tinggi, penebalan Dis, Tekanan Tekan Sekrup, Pipa kerucut, piring Rotor lan berlubang)
● Peralatan Ngambang-Dispersering-Bleaching: (Kneader, mesin Flatation, menara Bleaching, Disc Heat-Disperser)
● Pompa Agitator lan Pulp: (Pompa pulp, Pompa Slurry, Bagian Pulp)
● Alat Nyuling Utawa Defibering (Refiner Disc Ganda)
● Suku Cadang Alat Pulping
● Peralatan Bagian Kawat Mesin Kertas
● Gulung Nggawe Kertas
● Renovasi mesin kertas: (Bagian Kabel / Bagian Pencet / renovasi bagean pengering)
● Suku Cadang Mesin Kertas: (Kain mesin kertas, Kotak Kepala, Kotak nyedhot, Blade Dokter, Blade Wiper, Roll Press Lan Gulungan Batu, Roll Bagian lan cetakan Silinder)
● Mesin Kertas Rampung: (Kalender, Rewinder, Reeler, Roll Pisang)
● Suku cadhangan mesin karton: (Sabuk Korugator, Gulungan Korosi, Blade & Knife, dll)
● Kain Geomembran, Geonet, GCL lan Geotextiles sing digunakake kanggo proyek kerja bumi utawa industri pertambangan,
● Nyaring kain lan kain industri liyane sing digunakake kanggo filtrasi lan pamisahan
● Bahan Cetak Layar kanthi Layar Mesh, Bingkai, Squeegee, dll.
● kabeh jinis Felts Industri digawe saka PBO lan kevlar, digunakake kanggo aluminium sing dipasang

Kapasitas Dagang:

Informasi Perdagangan

Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, Liyane

Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Paypal, Money Gram, Western Union

Wektu puncak musim puncak: Ndhuwur 12 wulan

Off time lead time: Sasi siji

Volume Penjualan Tahunan (Yuta US $): US $ 5 Yuta - US $ 10 Yuta

Volume Tuku tahunan (Yuta US $): Ngisor US $ 1 Yuta

Informasi Ekspor:

Persentase Ekspor: 81% - 90%

Pasar Utama: Ing saindenging jagad, Afrika, Amerika, Asia, Eropa Wétan, Eropa, Timur Tengah, Oceania, Pasar Liyane

Pelabuhan paling cedhak: TIANJIN utawa QINGDAO, SHANGHAI

Kapasitas Produksi:

Nomer Garis Produksi: 10

Nomer Staff QC: 11 -20 Wong

Layanan OEM sing Disedhiyakake: ya

Ukuran Pabrik (Sq.meter): 3.000-5.000 meter persegi

Lokasi Pabrik: HEBEI, CHINA


Ninggalake Pesen Sampeyan