• head_banner

Tur Pabrik

Tur Pabrik

Lini produksi

Perusahaan Huatao minangka perusahaan dagang lengkap adhedhasar China Land, fokus ing kabeh jinis bisnis impor lan ekspor, impor agen, ekspor agen, tuku agen, miturut kebutuhan pelanggan kanggo nyedhiyakake layanan khusus. Perusahaan duwe macem-macem bisnis, utamane nyedhiyakake produk lan layanan kanggo industri kertas, industri percetakan lan kemasan, teknik konstruksi utawa industri bahan bangunan geoteknik, ekstrusi aluminium, pencetakan transfer panas suhu tinggi, industri layar pertambangan, metalurgi lan perawatan limbah industri. Pabrik kami ngenalake peralatan produksi canggih ing donya, peralatan inspeksi kualitas sing bisa dipercaya lan sistem manajemen produksi sing ketat kanggo mesthekake yen produk kasebut nduweni kualifikasi ing pabrik 100%.

1. Garis Produksi Kain Geosintetik:

20200213114408_17262
20200213114408_79515

2. Pabrik pangolahan kain industri :

20200213114408_98296

3. Garis produksi kain mesin kertas:

20200213114408_30017
20200213114408_65962

4. Proyek mesin kertas:

20200617102436_47612
20200617102655_83115
20200617102613_38117

OEM / ODM

Perusahaan kita nampa pemrosesan lan produksi pesanan OEM, kita bakal miturut syarat-syarat pelanggan materi, spesifikasi, kemasan lan persyaratan liyane kanggo kustomisasi sampel, uji coba sampel sawise nduweni kualifikasi produksi massal. Kanggo njamin kepuasan panuku.

R&D

Pabrik kita, minangka perusahaan terkemuka bahan geoteknik ing China, duwe sejarah R&D lan produksi luwih saka 40 taun. Perusahaan kasebut duwe 50 ilmu pengetahuan R & Dteknik profesional:


Ninggalake Pesen Sampeyan