• head_banner

Produk

Industri Isolasi Panas Felt Pad Blanket

Katrangan singkat:

Min Pesenan: 5 lembar
Pelabuhan: Shanghai, China

Kapasitas Produksi: 500000piece / Wulan
Ketentuan Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union, Paypal, Money Gram
Bahan: Pbo
Aplikasi: kanggo Sistem Extrusion Aluminium
Jinis: Kain Felt
Gaya: Pbo Rasane
Pola: Coklat Cahya
Jembar: Disesuaikan

Detail Produk

Tag Produk

Info Dhasar.

Model NO.
HT010
Bobot Gram
3200GSM-8mm
Struktur
Jarum Punched
Kandel
4-15mm
Dawane
0 - 13800 mm
Suhu Makarya
180ºC - 600ºC
Merek dagang
HT
Paket Transportasi
Woven Bag + Karton
Spesifikasi
Serat PBO (rol njaba 30%) + Serat Kevlar (losmen 70%
Asal Usul
Cina
Kode HS
5910900090
Industri Isolasi Panas Felt Pad Blanket

Jeneng Produk: Ngudani PBO
Werna: Coklat + Kuning
Bahan: Serat PBO (rol njaba 30%) + Serat Kevlar (70% rol batin)
Teknologi: Ditusuk jarum
Kekandelan: 4-15mm
Jembar: miturut panjaluk klien
Dawa: 0-13800mm
Suhu kerja: 180ºC - 600ºC
Heat Insulation Industries Felt Pad Blanket

Aplikasi:
Strip Pelt Felt Resistant Temperature Tinggi Kanggo Sistem Ekstrusi Aluminium

Strip ngrasakake PBO uga diarani pad pad PBO, uga dikenal minangka blok empan suhu sing dhuwur banget, umume digunakake ing meja amben pendinginan mesin ekstrusi aluminium, sing ditrapake ing wilayah amben pendinginan langkah-langkah terjemahan.
Heat Insulation Industries Felt Pad Blanket

Kauntungan saka strip sing dirasakake PBO:
1.Suhu resistensi nganti 600ºC
2. Tambahake balung tarik, ora ana pemanjangan
3. Seamless, ora ana gabungan
4. Struktur kapadhetan dhuwur
5. Lumahing lancar, ora bakal ngeruk profil aluminium
6. Pelacakan sabuk kanthi apik ing amben sing adhem
Heat Insulation Industries Felt Pad Blanket

Pengepakan & Pengiriman:
Pengepakan: tas anyaman + karton
Pangiriman: Liwat udhara / laut / kurir utawa minangka panjaluk sampeyan

Layanan kita:
Babagan priksaan kanggo produk bakal dijawab sajrone 24 jam
Staf sing wis trampil & berpengalaman kudu mangsuli kabeh pitakon babagan basa Inggris
Wektu kerja: 8:30 am-6: 00pm, Senen nganti Jumuah
Proyek OEM & ODM disambut banget. Kita duwe tim R&D sing kuwat kanggo mbantu
Hubungan bisnis sampeyan karo kita bakal dadi rahasia kanggo pihak katelu
Layanan purna jual sing apik ditawakake, tulung baleni yen sampeyan duwe pitakon


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ninggalake Pesen Sampeyan