• head_banner

Tentang Kami

Tentang Kami

HUATAO GROUP LTD dipendakan di 2008 ku anu gaduh Floyd, Salaku kabutuhan pamekaran pamekaran ka perusahaan Grup, Bos ngumpulkeun sadaya pabrik babarengan sareng ngawangun HUATAO GROUP. Perusahaan grup nyayogikeun rupa-rupa produk sareng ngalaksanakeun jasa propésional di saluruh dunya anu aya hubunganana sareng Kertas sareng Pabrik Bubur, industri Kemasan Kardus, Saringan sareng pisah, Konstruksi sareng proyek sanésna, desain lanskap, Sutra Layar Printng jst.

Produk Utama kami kalebet:

● Alat-alat Pulper: (Hydrapulper, Ragger, Serat Separator, Grappel, Chain Conveyor, Double Disc Refiner)
● Screening Sareng Bersih: (Keranjang Layar Tekanan, Layar Tekanan, Keranjang Layar, Bersih, Ngapung Purger)
● Alat anu langkung kandel sareng mesin cuci: (Kandel silinder, mesin cuci gancang, Dis kentel, Screw Press Thickener, Pipa konik, Rotor sareng pelat Perforated)
● Peralatan Ngambang-Dispersering-Bleaching: (Kneader, mesin Flatation, Bleaching tower, Disc Heat-Disperser)
● Agitator sareng Pump Pulp: (Pompa bubur, Pompa Slurry, Bagian Pulp)
● Alat panyaring Atanapi Alat Defibering (Double Disc Refiner)
● Suku Cadang Alat Pulping
● Peralatan Kertas Bagian Kawat Mesin
● Kertas Ngagulung Gulung
● Renovasi mesin kertas: (Bagian Kawat / Bagian Pencét / renovasi bagian pangering)
● Suku cadang Mesin Kertas: (Lawon Mesin Kertas, Box Kepala, kotak sedot, Blade Dokter, Wiper Blade, Roll Roll And Rolls Batu, Roll Bagian sareng Cyliner cet)
● Mesin Kertas Rengse Equipment: (Kalénder, Rewinder, Reeler, Banana Roll)
● suku cadang mesin karton: (Sabuk Korugator, Gulungan Korékat, Agul & Péso, Jsb)
● lawon Geomembranes, Geonet, GCL sareng Geotextiles anu dianggo pikeun proyek bumi atanapi industri pertambangan,
● Nyaring kaén sareng lawon industri sanés anu dianggo pikeun tapis sareng pisah
● Bahan Percetakan Layar nganggo Screen Mesh, Frame, Squeegee jst.
● sagala jinis Felts Industri didamel tina PBO sareng kevlar, dianggo pikeun aluminium anu diasingkeun

Kapasitas Dagang:

Émbaran Dagang

Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, Batur

Sarat Pamayaran: L / C, T / T, D / P, Paypal, Money Gram, Western Union

Waktu nuju usum puncak: Luhur 12 bulan

Waktos nuju usum pareum: Sabulan

Volume Penjualan Tahunan (Juta US $): US $ 5 Juta - US $ 10 Juta

Volume Meuli Tahunan (Juta US $): Handap US $ 1 Juta

Émbaran Ékspor:

Perséntase Ékspor: 81% - 90%

Pasar Utama: sadunya, Afrika, Amérika, Asia, Éropa Wétan, Éropa, Wétan Tengah, Oséania, Pasar sanés

Palabuan anu pang caketna: TIANJIN atanapi QINGDAO, SHANGHAI

Kapasitas Produksi:

Jumlah Garis Produksi: 10

Jumlah Staff QC: 11 -20 Jalma

Layanan OEM Disayogikeun: leres

Ukuran Pabrik (Sq.meters): 3.000-5,000 méter pasagi

Lokasi Pabrik: HEBEI, CHINA


Ninggalkeun Pesen Anjeun