• head_banner

Wisata Pabrik

Wisata Pabrik

Jalur Produksi

Huatao Company mangrupikeun perusahaan dagang anu komprehensif dumasar kana Cina Land, fokus kana sagala jinis bisnis impor sareng ékspor, impor agén, ékspor agén, pameseran agén, numutkeun kabutuhan pelanggan pikeun nyayogikeun jasa khusus. Pausahaan ngagaduhan rupa-rupa bisnis, utamina nyayogikeun produk sareng jasa pikeun industri kertas kertas, percetakan sareng industri bungkus, rékayasa konstruksi atanapi industri bahan bangunan géotéhnik, ékstrusi aluminium, percetakan perpindahan panas suhu tinggi, industri layar pertambangan, metalurgi sareng perawatan limbah industri. Pabrik kami parantos ngenalkeun peralatan produksi canggih di dunya, alat-alat pamariksaan kualitas anu andal sareng sistem manajemen produksi anu ketat pikeun mastikeun yén produkna mumpuni di pabrik 100%.

1. Garis Produksi lawon Geosynthetic:

20200213114408_17262
20200213114408_79515

2. Pabrik Pengolahan lawon industri :

20200213114408_98296

3. Garis produksi produksi mesin kertas:

20200213114408_30017
20200213114408_65962

4. Proyék mesin kertas:

20200617102436_47612
20200617102655_83115
20200617102613_38117

OEM / ODM

Perusahaan kami nampi pamrosésan mesen OEM sareng produksi, kami bakal ketat numutkeun syarat konsumén pikeun matéri, spésifikasi, bungkus sareng sarat sanésna pikeun kustomisasi sampel, uji coba sampel saatos mumpuni dina susunan produksi masal. Pikeun mastikeun kapuasan pembeli.

P&P

Pabrik urang, salaku perusahaan terkemuka bahan géotéhnik di Cina, ngagaduhan sajarah Sunda & D sareng produksi langkung ti 40 taun. Perusahaan ngagaduhan 50 élmu panéléktronik sareng téknologi R & Dtechnicians:


Ninggalkeun Pesen Anjeun