ЗА ХУАТАО

 • 01

  Бренд

  Нашиот тим од високи инженери може да го организира најдобриот извор на стока за вас. Со снабдување на најдобрите кинески производи, професионален дизајн и одговорен однос на услугата, ние се посветуваме на создавање на нашиот уникатен бренд "HUATAO" на глобално ниво.

 • 02

  Одличен квалитет

  И нашите производи и услуги се признати и имаат доверба од крајните корисници до крај. Веруваме дека, откако ќе имаме соработка, „ХУАТАО“ ќе ви бидат најсигурни партнери на патот кон успехот. Поради довербата, бизнисот ќе биде едноставен.

 • 03

  Нашиот тим

  HuaTao Lover Ltd спроведе "амеба" режим на управување, оддел за производство и оддел за продажба е одвоен од деловната активност, и купи оддел за продажба се независни сметководствени деловни модели.

 • 04

  Сервис

  Стабилна контрола на квалитетот
  Богато професионално искуство
  Брза испорака, кратка достава
  Најконкурентна предност во цената
  Поддржете ја инспекцијата на трети страни
  Тим за професионални услуги
  Прифатете ги сите видови на нарачки за OEM
  Обезбедување на технички услуги и решенија

ПРОИЗВОДИ

 • Подготовка на акции

 • Опрема за машини за хартија

 • Опрема за картонски машини

 • Облека за машина за хартија

 • Индустриски филц

 • Рударство и каменолом

 • Геосинтетички материјал

 • Hotешка продажба

ИНФОРМАЦИИ ЗА ВЕСТИ

 • Шест фактори ќе влијаат на употребата на ефектот на средство за чистење со ниска концентрација

  Општо земено, следниве шест фактори ќе влијаат на употребата на ефектот на средство за чистење со мала концентрација: 1. Висина на инсталацијата: Висината на инсталацијата има големо влијание врз ефектот на отстранување на песок и стабилноста на системот. Системот за отстранување згура треба да биде изграден на позиција повисока од т ...

 • Како да изберете филц за машина за хартија

  ① според техничките услови на производство на машина за хартија А, притисок на линијата и механичко оптоварување Б, големината на вакуумот Ц, условите за перење Д, состојбата на кашеста маса Е, методот на дехидрираност ② во однос на претходната употреба на ќебиња за да се избере за нормална работа на машината за хартија ...

 • HUATAO има професионален тим кој ќе ви служи

  HUATAO GROUP е специјализиран тим за развој на нова материјална жична мрежа. Tufflex е лесен, флексибилен екран со полиуретанска мрежа со слична отворена површина како и плетените жици. Решетката е исечена и острирана со кука за да одговара на сите видови опрема за скрининг со камерна палуба (странично и крајно затегнато). ...

ИСТРАУВАЕ

сертификат

Остави ја твојата порака