• head_banner

Туристичка фабрика

Туристичка фабрика

Производна линија

Компанијата Huatao е сеопфатна трговска компанија базирана на China Land, фокусирана на сите видови увоз и извоз, увоз на агент, извоз на агент, набавка на агент, според потребите на клиентот за да обезбеди кориснички услуги. Компанијата има широк опсег на деловни активности, главно обезбедува производи и услуги за индустријата за цедење хартија, индустрија за печатење и пакување, градежен инженеринг или индустрија за геотехнички градежни материјали, алуминиумско истиснување, печатење со висока температура за пренос на топлина, рударска индустрија, металургија и третман на канализација индустрија. Нашата фабрика ја воведе напредната светска опрема за производство, сигурна опрема за проверка на квалитетот и строгиот систем за управување со производството за да се осигура дека производот е квалификуван во фабриката 100%.

1 Линии за производство на геосинтетичка ткаенина:

20200213114408_17262
20200213114408_79515

2. Фабрика за преработка на индустриски ткаенини

20200213114408_98296

3. Производство на алишта за машина за хартија Линии:

20200213114408_30017
20200213114408_65962

4. Проект за машина за хартија:

20200617102436_47612
20200617102655_83115
20200617102613_38117

OEM / ODM

Нашата компанија прифаќа каква било ОЕМ обработка и производство на нарачки, ние строго ќе ги задоволиме барањата на клиентите за материјал, спецификации, пакување и други барања за прилагодување примерок, тестирање примерок откако ќе се квалификува во аранжман за масовно производство За да се обезбеди задоволство на купувачот.

R&D

Нашата фабрика, како водечко претпријатие за геотехнички материјали во Кина, има историја на R&D и производство повеќе од 40 години. Компанијата има 50 стручни научни и технолошки истражувања и технологии:


Остави ја твојата порака