• head_banner

Turne në fabrikë

Turne në fabrikë

Linja e Prodhimit

Kompania Huatao është një kompani tregtare gjithëpërfshirëse e bazuar në China Land, duke u përqëndruar në të gjitha llojet e biznesit të importit dhe eksportit, importin e agjentit, eksportin e agjentit, blerjen e agjentit, sipas nevojave të klientit për të ofruar shërbime të personalizuara. Kompania ka një gamë të gjerë biznesi, kryesisht ofron produkte dhe shërbime për industrinë e shtypjes së letrës, industrinë e shtypjes dhe paketimit, inxhinierinë e ndërtimit ose industrinë e materialeve ndërtimore gjeoteknike, nxjerrjen e aluminit, shtypjen e transferimit të nxehtësisë në temperaturë të lartë, industrinë e ekranit minerar, metalurgjinë dhe trajtimin e ujërave të zeza industria. Fabrika jonë ka prezantuar pajisje të përparuara të prodhimit në botë, pajisje të besueshme të inspektimit të cilësisë dhe sistem të rreptë të menaxhimit të prodhimit për të siguruar që produkti është i kualifikuar në fabrikë 100%.

1 Linjat e prodhimit të pëlhurave gjeosintetike:

20200213114408_17262
20200213114408_79515

2. Fabrika industriale Fabrika e përpunimit

20200213114408_98296

3. Linjat e prodhimit të rrobave të makinerisë së letrës:

20200213114408_30017
20200213114408_65962

4. Projekti i makinës së letrës:

20200617102436_47612
20200617102655_83115
20200617102613_38117

OEM / ODM

Kompania jonë pranon çdo përpunim dhe prodhim të porosisë OEM, ne do të veprojmë në mënyrë rigoroze sipas kërkesave të konsumatorit të materialit, specifikimeve, paketimit dhe kërkesave të tjera për personalizimin e mostrës, testimin e mostrës pasi të jemi kualifikuar në rregullimin e prodhimit në masë. Për të siguruar kënaqësinë e blerësit.

R&D

Fabrika jonë, si një ndërmarrje kryesore e materialeve gjeoteknike në Kinë, ka një histori të R & D dhe prodhimit për më shumë se 40 vjet. Kompania ka 50 R & Teknikë teknikë të shkencës dhe teknologjisë profesionale:


Lini Mesazhin Tuaj