• head_banner

Produk

Panas Insulasi Industri Diruma Pad Simbut

Pedaran pondok:

Min. Pesenan: 5 lembar
Palabuhan: Shanghai, Cina

Kapasitas Produksi: 500000piece / Bulan
Syarat pamayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union, Paypal, Money Gram
Bahan: Pbo
Aplikasi: pikeun Sistem Aluminium Extrusion
Jenis: Dirasana lawon
Gaya: Pbo Ngaraos
Pola: Coklat Cahaya
Lebar: Disaluyukeun

Detil Produk

Tanda Produk

Inpo Dasar.

Modél NO.
HT010
Beurat Gram
3200GSM-8mm
Struktur
Jarum Ditinju
Kandel
4-15mm
Panjangna
0 - 13800 mm
Suhu ngagawekeun
180ºC - 600ºC
Mérek dagang
HT
Paket Angkutan
Anyaman Kantong + karton
Spésifikasi
Serat PBO (30% roller luar) + Serat Kevlar (70% panginepan
Asalna
Cina
Kodeu HS
5910900090
Panas Insulasi Industri Diruma Pad Simbut

Ngaran Produk: PBO Ngaraos Jalur
Warna: Coklat + Konéng
Bahan: Serat PBO (30% roller luar) + serat Kevlar (70% roller jero)
Téknologi: Jarum ditinju
Kandel: 4-15mm
Lebar: numutkeun pamundut klién
Panjangna: 0-13800mm
Suhu ngagawekeun: 180ºC - 600ºC
Heat Insulation Industries Felt Pad Blanket

Aplikasi:
Tahan Suhu Tahan PBO Ngarasa Strip Pikeun Sistem Tonjolan Aluminium

PBO ngaraos strip ogé disebut PBO felt pad, ogé dikenal salaku blok dirasakan suhu ultra-luhur, utamina dianggo dina tabel bébéran mesin pendinginan mesin ékstrusi aluminium, dilarapkeun ka daérah temp anu luhur tina ranjang pendinginan tarjamahan.
Heat Insulation Industries Felt Pad Blanket

Kauntungan pikeun PBO urang ngarasa strip:
1. Suhu résistansi dugi ka 600ºC
2. Tambahkeun rorongkong tarik, henteu manjang
3. Seamless, teu aya gabungan
4. Struktur kapadetan tinggi
5. permukaan lemes, moal ngeruk propil aluminium
6. Pelacakan beungkeutan dilaksanakeun kalayan saé dina ranjang pendingin
Heat Insulation Industries Felt Pad Blanket

Pakét & Pangiriman:
Pakét: anyaman kantong + karton
Pangiriman: Ku hawa / laut / kurir atanapi sakumaha tungtutan anjeun

Jasa kami:
Permintaan anjeun pikeun produk kami bakal dibales dina 24 jam
Staf anu terlatih & ngalaman anu kedah ngajawab sadayana patarosan anjeun dina basa Inggris tangtosna
Waktos damel: 8:30 30-6: 00 sonten, Senen dugi ka Jumaah
Proyék OEM & ODM disambut pisan. Kami gaduh tim R&D anu kuat di dieu pikeun ngabantosan
Hubungan bisnis anjeun sareng kami bakal rahasia pikeun pihak katilu mana waé
Jasa saatos-jualan alus ditawarkeun, punten meunang balik lamun anjeun ngagaduhan patarosan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Ninggalkeun Pesen Anjeun